Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2014 16:25 - “Energy Saver Pro” - поредната измама
Автор: alumen67 Категория: Бизнес   
Прочетен: 10173 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2014 16:35


image

Във всяка електрическа инсталация съществуват смущения. Те могат да бъдат предизвикани от мощни електрически уреди, нестабилно входно напрежение, стареене на елементите и проводниците, гръмотевична дейност и т.н.
imageУстройствата на Енерджи сейвър поемат колебанията на електроенергията,  като осигуряват стабилна работа на мрежата.
По този начин се оптимизира дейността на електрическата мрежа.
Ако до сега сте имали притеснение, че вашия телевизор, лаптоп компютър, стереуредба или друг домашен уред, може да дефектира в следствие на гръмотевична дейност, сега когато имате наличен Енерджи сейвър, вероятността това да се случи е нищожна. При гръмотевична дейност схемата от кондензатори успява да филтрира пренапреженията, като запазва стабилността на тока в електрическата мрежа....и т.н.
image

                     СТИГА ГЛУПОСТИ!!!

А, сега Истината:
- Първото, което би следвало да направи впечатление на един средноинтелигентен човек, дори да не знае що е диод, са фантастичните 75% за подобна задача. Разкриваща фалша в схемата е и липсата на форма за контакт. Изнесените на сайтовете имена са на фиктивни личности, които не съществуват. За повече убедителност има имитация на facebook коментари, тези личности не съществуват, както показа ръчната проверка на имената, а "линкът" към профилите им, ако се опитате да кликнете, сочи към вакуума.
imageинформация за сайта
- Разберете, че такова нещо като източник на енергия, която да стигне за половин домакинство с размерите на цигарена кутия НЯМА! Още повече, че чисто физически погледнато това устройство трябва да е перпетум мобиле, защото трябва да вади повече енергия отколкото консумира, което също противоречи на твърде много догми във физиката.
- Поставен в контакта, трябва да оптимизира инсталацията на дома и да намали загубите на ток по веригата. Според гръмките реклами е разработен по нова, революционна енергоспестяваща технология, която действа на всички уреди, които предизвикат смущения в мрежата. Така се спестява електроенергия от климатици, хладилници, перални машини, прахосмукачки, телевизори, компютри, луминесцентно осветление, миялни машини, фризери, офис техника. Само от оптимизирането на пералнята разходите за нея намаляват с 34 %, убеждават дистрибуторите, а хладилникът и фурната могат да харчат от 30 до 22 % по-малко енергия. Дали обаче това е истина?


image
ТОВА ЧУДО Е ПОРЕДНИЯ КАПАН ЗА НАИВНИЦИ, ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО 100% ИЗМАМА!

Фалшивото устройство се рекламира масово във Фейсбук.

Според вече препатили потребители на продукта неговите високи и направо чудодейни качества са силно преувеличени. Той не само, че не пести никаква енергия, но и сам консумира по няколко киловата на месец, с което допълнително натоварва високите сметки на потребителите. Освен това създава предпоставки част от уредите в дома да бъдат повредени от включването му в инсталацията.

Всъщност от няколко години това революционно ново средство е сериозно компрометирано от неговите клиенти в Русия, САЩ и Китай, където най-често се търгува. Преди няколко години именно руснаците правят разкрития за продукта, след като почти всяко семейство в страната се сдобива с него, с надеждата да спести средства от отопление.

image


P.S:   image
Да вярно е, че необходимостта от икономия на електроенергия освен финансов има и сериозен екологичен аспект, свързан с глобалното затопляне в резултат на човешката дейност. Това е причината производителите на електрически съоръжения да полагат усилия за подобряване на ефективността на електроенергията, за да може все по-малка част от нея да се губи или ненужно предоставя на консуматора без да върши работа.

Този проблем не е от вчера. Подобряването на cosj винаги е било сред основните задачи на енергетиците и производителите на електроапаратура, като непрекъснато се появяват нови методи и технически средства за приближаването му към 1. Съществен е и проблемът със загубите поради несинусоидалната форма на тока на консуматорите, която налага в изискванията за качество на доставяната електроенергия, към стойността на напрежението и честотата да се прибавя и максимална близост на формата му до синусоидата, но това е друга тема за размисъл! 
image





Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alumen67
Категория: Новини
Прочетен: 951231
Постинги: 121
Коментари: 386
Гласове: 228
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031