Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2013 02:44 - Великият магьосник Динамо
Автор: alumen67 Категория: Други   
Прочетен: 6324 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.05.2013 01:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Истинското му име е Стивън Фрейн (Steven Frayne), роден на 17.12.1982 в Брадфорд, Англия. По време на едно свое интервю, Динамо разкрива, че още от малък е започнал да се интересува от магията (дядо му първи го запознава с триковете с карти), но истинските му дарби дошли, когато следствие на своята болест на Крон, той се оказал в болница за 6 месеца, където бил близо до смъртта и едва не умрял.
image

 Бил е отгледан от самотната си майка, а баща му е бил в затвора в по-голямата част от времето. Дядо му е изиграл ролята на баща.

Когато за пръв път започва да експериментира с карти почувствал, че нещо липсва, тогава той решава да включи танц и елементи на хип хоп музика в своите съчетания.

Още на 19 години магьосникът с невероятни умения, започва да ходи по представления и бил канен навсякъде и в крайна сметка става популярен в световен мащаб за много кратко време.
image

Мнозина, които гледат номерата му, остават изумени и шокирани от “чудесата” на този на пръв поглед невзрачен мъж. Тук не става въпрос за обичайните трикове, които обиграните илюзионисти правят на сцената на много световни зали и циркове. Става въпрос за изключителна проява на сила, чрез която магьосникът Динамо върши най-невероятни неща, и то пред смаяните погледи на минувачите на улицата. Всъщност, където и да се намери, било то в магазина, кафе-бара, ресторанта или на стадиона, в тв студиото или на плажа, та дори в кралския двор, Динамо шокира със своите магически трикове както простолюдието, така и висшето британско общество!

image

Става известен и популярен, и започва да изпълнява триковете си за знаменитости като Колдплей, Парис Хилтън и принц Чарлз.

 В Ню Йорк, Стивън има възможност да представи своите номера пред свои колеги включително магьосници като Аарон Фишър и Дейвид Блейн. След невероятното си изпълнение публиката му дава името “Динамо”, което се превръща в легенда.

След това се появява в многобройни телевизионни шоу програми, включително “Бащинството на Snoop Dogg”, “Петък вечер” с Джонатан Рос и на наградите ЕМА на Мтв.

Той е подкрепен от мега компании като Sony Ericcson, Motorola, Nokia, и Adidas както и от Missy Elliott, Дейвид Бекъм и Estelle.

Първото ДВД с негови представления което пуска е наречено “Dynamo’s Underground Magic” с участието на знаменитости като Snoop Dogg и Coldplay.
image

ДВД-то създава еуфория във Великобритания, което го отвежда в много телевизионни предавания.

Последното му ДВД е озаглавено “Dynamo: Magician Impossible”.

В момента той пътува по света, където изпълнява своята невероятна и удивителна магия.

Официален сайт на Динамо: www.dynamomagician.com
image






Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alumen67
Категория: Новини
Прочетен: 951179
Постинги: 121
Коментари: 386
Гласове: 228
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031